Blogin kirjoittajat

Anni Saarinen

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Ari Rantala

Ari Rantala on aloittanut Mercuri Urvalilla 2017 vuoden alusta. Arilla on erittäin pitkä kokemus Finnlines- ja Realia-konsernissa niin talousjohtajana kuin henkilöstö- ja ict- johtajana sekä liiketoiminnan vetäjänä. Koulutukseltaan hän on KTM, jonka erityisosaamisalueet liittyvät ylimmän johdon suorahakuun ja arviointeihin sekä ylimmän johdon että talous ja johtoryhmän valmennukseen. Aria innostaa kovasti hyvä johtaminen ja varsinkin oikein hyvä talousjohtaminen. Vapaa-ajallaan hän nauttii tenniksestä, penkkiurheilusta ja perheen kanssa touhuamisesta.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Eveliina Sainio

Eveliina Sainio on aloittanut Mercuri Urvalilla konsulttina tammikuussa 2016. Yhdessä tiiminsä kanssa hän auttaa asiakkaita muun muassa rekrytoinnissa ja suorahaussa. Eveliinaa innostavat myös muutosten läpivienti, Talent management ja coaching. Ennen Mercuri Urvalia Eveliina on työskennellyt muun muassa Trainers’ Housella ja hänellä on myös vuosien kokemus julkiselta puolelta. Eveliina on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja erikoistunut työelämän kehittämiseen. Vapaa-ajallaan Eveliina nauttii yhteisestä ajasta perheensä kanssa matkustellen ja rentoutuen. Erityisesti telttailu ympäri Eurooppaa pitää perheen kiireisenä kesäisin.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Hannu-Matias Nurmi

Hannu-Matias is located in Mercuri Urval’s headquarter in Stockholm. Besides his team leader role, Hannu-Matias is globally responsible of Mercuri Urval’s consultant employment. Before his current role, Hannu-Matias was leading an ICT & Digital Business team in Helsinki. Hannu-Matias is inspired by good leadership and successful people. His passion is improving the success of organisations through data-driven and analytical approach. Hannu-Matias’ best energy boosters are his family, going to gym and reading books.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Johanna Massa

Johanna Massa työskentelee Mercuri Urvalin Oulun toimiston tiiminvetäjänä, toimien aktiivisesti asiakkaidensa tukena suorahaun, avainhenkilövalintojen sekä osaamisen ja organisaatioiden kehittämisen parissa. Hän on toiminut monipuolisissa konsultin tehtävissä vuodesta 2008 alkaen, jota ennen hän työskenteli vähittäiskaupan HR-tehtävissä. Yrittäjäsuvun kasvattina hän on erityisen kiinnostunut liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen haasteista, jonka myötä hän toimiikin erilaisissa johtamiseen liittyvissä verkostoissa. Vapaa-aikana hän rentoutuu perheen, ystävien ja liikunnan parissa.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Kari Hausen

Kari Hausen työskentelee Mercuri Urvalissa konsulttina, toimien aktiivisesti suorahaussa ja avainhenkilövalinnoissa. Useimmat toimeksiannot ovat johtajien, asiantuntijoiden ja esimiesten hakuja. Erityisosaamista Karilla on energia-, ympäristö- ja kiertotalousyhtiöistä. Koulutukseltaan hän on KTM. Operatiivinen työkokemus ja liiketoimintaosaaminen ovat syntyneet monipuolisissa asiantuntija-, myynti- ja johtotehtävissä yhtä lailla perheyhtiössä kuin start-upeissa. Vapaa-ajallaan Kari liikkuu monipuolisesti maalla ja merellä. Tärkeää on aika perheen ja ystävien kanssa.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Karl-Johan Kronberg

Karl-Johan Kronberg, eli tuttavallisemmin KJ, on Mercuri Urvalin toimitusjohtaja. KJ on ollut alalla lähes 20 vuotta ja erikoistunut johdon rekrytointeihin, valintoihin sekä coachaukseen. Hänen osaamisaluettaan ovat myös organisaatioiden erilaiset muutosprosessit. Vuosina 2006 – 2012 KJ toimi Mercuri Urval Internationalin palveluksessa vastaten mm. kansainvälisestä liiketoiminnasta. Työn vastapainoksi harrastuksena on kuntourheilu, erityisesti pyöräily sekä maantiellä että maastossa. ”Yksinkertaisen ihmisen yksinkertaista hommaa – tarvitsee vain pyörittää jalkoja mahdollisimman lujaa.”

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Niklas Sutela

Niklas Sutela työskentelee Mercuri Urvalissa konsulttina. Konsulttina Niklas on keskittynyt rekrytointeihin, soveltuvuusarvioihin sekä Talent management –ratkaisuihin. Ennen Mercuri Urvalia Niklas toimi rekrytointikonsulttina kotiseudullaan Turussa. Koulutukseltaan hän on KTM joka opinnoissaan suuntautui kansainväliseen liiketoimintaan sekä johtamiseen. Vapaa-ajallaan Niklas joko urheilee itse tai katsoo muiden urheilua.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Olli-Pekka Vaara

Olli-Pekka Vaara on Mercuri Urvalin johtoryhmän jäsen ja yksi tiiminvetäjistä, vastaten Board & Executive -palveluista. Tiimeineen hän auttaa hallitusten jäsenien, toimitusjohtajien ja johtoryhmän jäsenten suorahauissa. Olli-Pekka on erikoistunut Management Audit -projekteihin sekä organisaatioiden rakenteiden kehittämishankkeisiin. Lisäksi hän on kokenut johtajien ja johtoryhmien valmentaja. Ennen Mercuri Urvalia Olli-Pekka on työskennellyt Kuusakoski Oy:llä henkilöstöjohtajana ja tulosvastuullisena liiketoiminnan vetäjänä. Vapaa-ajallaan hän on aktiivisesti mukana kirjapiirissä ja pelaa golfia.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Pasi Lepistö

Pasi Lepistö on aloittanut Mercuri Urvalilla alkuvuonna 2016. Pasi auttaa asiakkaita rekrytoinneissa, suorahauissa sekä osaamisen kehittämisessä. Ennen Mercuria Pasi on työskennellyt digitaalisen markkinoinnin ja myynnin parissa sekä asiakaspalveluprosessien kehittäjänä. Pasia innostaa erityisesti hyvän johtamisen tuoma parempi työpäiväkokemus ja sen vaikutus asiakaskohtaamisiin sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Vapaa-ajallaan Pasi nauttii musiikista, perheen kanssa touhuamisesta sekä liikunnasta.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
 • twitter
Saara Campbell

Saara Campbell on työskennellyt Mercuri Urvalissa kansainvälisten rekrytointien, johdon suorahakujen, Talent Managementin ja muiden johtamiseen liittyvien haasteiden parissa. Saaran ydinosaaminen on palvelualalla hänen toimittuaan yli 13 vuotta esimies- ja johtotehtävissä HoReCa- alalla perheyrityksessä. Koulutukseltaan Saara on kauppatieteiden maisteri. Kolmen pienen lapsen äitinä vapaa-aika pyörii joko liikunnan, käsitöiden tai arkisten askareiden ympärillä. Lasten kasvaessa iloa tuo yhdessä harrastaminen, nyt koko perhe pystyy nauttimaan hymyssä suin niin laskettelusta kuin pyöräretkistäkin.

Sanja Aimola

Sanja Aimola on toiminut Mercuri Urvalissa konsulttina vuodesta 2008 lähtien, työskenneltyään sitä ennen yli 10 vuotta TeliaSoneran eri organisaatioissa. Satojen kotimaisten ja kansainvälisten rekrytointien lisäksi Sanja on osallistunut erilaisiin Talent Managenent -hankkeisiin, erikoistuen etenkin organisaatioiden sisäisiin potentiaalikartoituksiin. Työpaikalla talvisin vilukissana tunnettu, villatöppösissä tepasteleva ja paksuun shaaliin verhoutunut Sanja viihtyy yllättäen vapaa-ajallaan jäähallissa ringetteä pelaten ja tyttärensä joukkuetta valmentaen. Lämpöä hän puolestaan hakee hikoilemalla säännöllisesti 40-asteisessa joogasalissa.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Sanna Aikio

Sanna on työskennellyt Mercuri Urvalin Oulun dynaamisessa tiimissä vuodesta 2015 lähtien. Sannalla on kokemusta avainhenkilöiden suorahaku- ja rekrytointitoimeksiannoista, erityisesti ICT, teknologia ja teollisuuden aloilta Pohjois- ja Itä-Suomen alueilla. Ennen Mercuri Urvaliin siirtymistä Sanna työskenteli 7 vuotta kansainvälisessä toimintaympäristössä ICT- ja prosessien ulkoistamisen liiketoiminnoissa erilaisissa myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja tuotehallinnan rooleissa, myös esimiesvastuussa. Sanna on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Vapaa-aikansa Sanna viettää mielellään perheensä ja ystäviensä kanssa touhuten sekä urheillen. Erityinen intohimo on eräily Lapin kauniin karuissa maastoissa.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Sanna-Mari Muukka

Sanna-Mari Muukka toimii Mercuri Urvalin ICT -alan yrityksiä palvelevassa yksikössä, mutta työskentelee myös muiden alojen yritysten parissa. Sanna-Mari on koulutukseltaan psykologi.
Ennen Mercuri Urvalia hän on toiminut konsulttina ja parin suuren asiantuntijayrityksen HR -tehtävissä. Sanna-Mari sitoutuu asiakkaisiinsa ja tukee kaikella osaamisellaan yritysten liiketoimintaa kohti strategian onnistunutta toteutumista. Hän on omimmillaan rekrytointien, johdon suorahakujen, organisaatioiden sisäisten kehittämisprosessien, outplacementin sekä esimiestyön kehittämisen parissa. Vapaa-ajallaan Sanna-Mari rentoutuu liikunnan, perheen, ystävien, kirjojen ja elokuvien parissa.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Seija Malmi

Seija Malmi on yksi Mercuri Urvalin tiiminvetäjistä ja tehnyt yli 10 vuoden uran yrityksessämme. Seijalla on laaja asiakaspinta kulttuuri-, koulutus- ja asiantuntijaorganisaatioissa. Johtamisen haasteet ja organisaatioiden kehittäminen ovat vahva innostuksen lähde Seijan työssä. Hänen mielestään onnistuneet johtajavalinnat saavat organisaation kukoistamaan ja hyvä johtaja luo avointa dialogista kulttuuria ympärilleen. Seija myös coachaa ja valmentaa johtotehtävissä olevia. Ennen Mercuri Urvalia Seija on työskennellyt Accenturella ja Helsingin yliopistossa. Monipuolinen liikunta, dekkarit ja kokkaaminen antavat mukavaa tasapainoa konsultin elämään.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin
Tarja Oinonen

Tarja on aloittanut työskentelyn Mercuri Urvalin Helsingin toimistolla tammikuussa 2017. Aikaisemman työkokemuksensa kautta Tarjalla on vahva osaaminen vähittäiskaupan toimialasta, mikä tulee olemaan hänen fokusalueensa myös konsulttityön osalta Mercuri Urvalilla. Hänen tavoitteenaan on luoda pitkän tähtäimen liikesuhteet, jotta paras mahdollinen palvelu ja tulokset toteutuvat sekä asiakkaille että kandidaateille. Rekrytoinnin ja suorahaun asiantuntijapalveluiden lisäksi Tarjalla on tavoitteena erikoistua Talent Management -palveluihin syventääkseen ammatillista osaamistaan erityisesti kaupan alan konsultoinnin asiantuntijana.

Ennen siirtymistään Mercuri Urvalille Tarja on luonut kattavan uran suomalaisen vaateteollisuuden ja vähittäiskaupan kansainvälisissä tehtävissä sekä Suomessa että Kiinassa. Työtehtäviin on kuulunut ostamista, tuotekehitystä, uusien materiaalien ja toimittajien kartoittamista, sekä tuotannon tarkistamista.

  Löydät minut myös täältä:
 • linkedin